Használt.Ingatlan.Hu

Szada - Boncsoki utca:
1297 m²-es telek

Szada - Boncsoki utca:  1297 m²-es használt telek   (15'500'000 ,- Ft)

Szada, Boncsoki utca telek

Szadán összközműves 1297 m2-es lakóövezeti telek 25 m2 alapterületű kétszintes téliesített faházzal és terasszal, alatta 35 m2 pincével eladó. Legfeljebb 30% beépítési lehetőséggel.
Az ingatlan összközműves, enyhén lankás, rendkívül jó fekvésű, családi ház délnyugati panoráma lehetséges. A téliesített hétvégi ház fa szerkezetű, szigetelt a tető hullámpalával fedett, összességében akár azonnal is lakható, jó állapotú. A földszinten nappali, konyha, fürdőszoba, háló és lépcsőfeljáró, a tetőtérben két félszoba került kialakításra. Alkalmas arra, hogy családi ház építése esetén az átmeneti időszakot megfelelően áthidalva akár az építkezés menetét is nyomon lehet követni. A fűtésről gázkonvektor, a meleg vízről átfolyós gázvízmelegítő készülék gondoskodik.
A kert gondozott, szőlővel többféle gyümölcsfával, fenyőkkel ültetett, kerti csappal, 10 m2 műhellyel, valamint a ház háta mögött további fatárolóval ellátott. A kertben tágas 2 állásos fedett kocsibeállóval és elektromos kapuval.
Az ingatlan rendkívül jó helyen található, csendes hamarosan aszfaltozott utcában, rendezett környezetben. Az infrastruktúra jó, mivel Gödöllő és Veresegyház között, velük szinte egybe épülve helyezkedik el Budapesttől 25 km-re. A környéken sok minden megtalálható: számtalan bevásárlási és szolgáltatási lehetőség, óvoda, iskola, gimnázium, gyógyfürdő. Az M3-as autópálya 6-7 perc.
Az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú, befektetésnek, családi ház építésére, vagy ikerház építésére alkalmas. Tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Közlekedés: busz
Környezet: csendes kertvárosi
Extrák: elektromos kapu
Egyéb: Az utca rövidesen aszfaltozásra kerül. 15'500'000 ,- Ft

Használt ingatlan tulajdonságok

Telekterület: 1297 m²Utcafronti szélesség: 12 m
Közművek: villany, víz, csatorna, gáz
Egyéb tulajdonságok: tehermentes

Hasonló használt ingatlanok