Használt.Ingatlan.Hu

Siófok - Borostyánkő út:
90 m²-es családi ház

Siófok - Borostyánkő út: 90 m²-es használt családi ház  (33'000'000 ,- Ft)

Siófok, Borostyánkő út, 2+2 félszobás családi ház (Új építésű)

A Siófoki Balla Ingatlan kínál egy lehetőséget azok számára akik családi házat szeretnének a legkedvezőbb fenntartási költségekkel. :
A házat csak megrendelésre kezdjük gyártani!!!
Az ár tartalmazza a családi házat kulcsrakészen.
A telek árat és a sík alap készítését nem tartalmazza!!!
A részletekért forduljon hozzám bizalommal.
A hétköznapok rohanása éppen elegendő teher, így érthető, hogy az építkező család egy egészséges és kellemes menedéket keres magának.
Cégünk egy ilyen megoldást kínál minden kedves érdeklődőnek, mely az elérhető ár és jó minőség kombinációja. Ezzel az ismertetővel szeretnénk bemutatni az általunk végzett munkát, illetve ötleteket adni az önálló otthon megteremtéséhez.
Cégünkről röviden: Három év előkészítő munka után 2003-ban indult családi mérnök vállalkozásként mint Bt. , majd 2008-ban Kft. -vé alakult. Jellemzően általunk egyedileg tervezett előregyártott elemes rendszerű családi lakóházakat építünk mely négyféle készültségi fokkal rendelhető. A kivitelezés során felhasznált anyagok rendelkeznek a megfelelő minősítésekkel, így az elkészült munka megbízható stabil minőséget ad meglepetések nélkül. Törekszünk egyensúlyt teremteni az építésnél megkívánt három fő tényező – környezetvédelem, harmónia, és az egészséges lakóterek kialakítása – között.
Gyorsaság
Átlagos átfutási idő 5-6 hónap mely köszönhető a száraz technológiának, a párhuzamosan végezhető munkafolyamatoknak és az előregyártásnak.
Energiatakarékosság, kiváló hő- és hangszigetelés
A könnyűszerkezetes ház fűtési költsége mintegy 30-50%-kal is csökkenthető. A jó hőszigetelés pedig jelentősen csökkenti a CO2 kibocsátást. A könnyűszerkezet e téren verhetetlen a hagyományos téglaépületekkel szemben, mely egyre fontosabb a növekedő energiaárak mellett.
Helytakarékosság
A könnyűszerkezetes házak esetében már a vékonyabb, 16cm-es külső falak is 30%-al jobb hőszigetelést biztosítanak mint a hagyományos építési mód. A vékonyabb falak pedig azonos területen nagyobb hasznos alapterületet eredményeznek.
Költséghatékonyság
Az üzemi előkészítés során optimális anyagfelhasználást és kevesebb hulladékot engedélyez. A vékonyabb falaknak köszönhetően nagyobb hasznos alapterület jön létre. A rövid építkezési idő nemcsak az élőmunkán tapasztalható spórolást ad, hanem a rövidebb költözési idő az esetleges albérletköltségeket is megspórolja. A tervezéstől, az engedélyeztetésen át a kivitelezésig történő egy kézben történő feladatvállalás pedig rengeteg felesleges időt, energiát és pénzt takarít meg.
Földrengésállóság
A könnyűszerkezetes ház földrengésállósága a hagyományos épületekénél jobb, mely főleg a rugalmas vázszerkezetből adódik.
Könnyebb átépítés és bővítés
A fa szerkezet miatt az átépítés és a bővítés könnyen kivitelezhető, nincsenek költséges bontási munkák és a falak nagyobb gond nélkül áthelyezhetők.
Időtállóság
Magyarországon kb. 30 éve építenek ilyen technológiával készülő épületeket, de külföldön vannak már száz-, sőt kétszáz éves házak, amelyek könnyűszerkezettel készültek.
Magas szintű tűzvédelem
A falak rendkívül jól ellenállnak a tűznek, az ÉMI-vizsgán 1100 fokon égetve a magyar 30 perces követelményt messze túlteljesítették a több mint 2 órás ellenállással. Ebben segít a speciálisan kezelt faanyag, a gipszkarton borítás és az amúgy sem éghető hő és hangszigetelés 33'000'000 ,- Ft

Használt ingatlan tulajdonságok

Szerkezet: Könnyű szerkezetÁllapot: Kiváló
Belső állapot: KiválóSzintek száma: 1
Alapterület: 90 m²Telekterület: 830 m²
Szobák száma: 2Félszobák száma: 2
Szobák típusa: Külön nyílóBelmagasság: 260 cm
Fürdőszobák száma: 1WC-k száma: 2
Konyhák száma: 1Konyhák típusa: Amerikai
Nyílászárók típusa: MűanyagNyílászárók állapota: új
Fűtés típusa: ElektromosMelegvíz típusa: Villanybojler
Tetőtér: Nem beépíthetőTető típusa: Beton cserép
Építés éve: 2018 
Közművek: villany, víz, csatorna, gáz
Egyéb tulajdonságok: terasz (15 m²), külön wc
Siófok - Borostyánkő út: 90 m²-es használt családi ház  (33'000'000 ,- Ft)Siófok - Borostyánkő út: 90 m²-es használt családi ház  (33'000'000 ,- Ft)Siófok - Borostyánkő út: 90 m²-es használt családi ház  (33'000'000 ,- Ft)
Siófok - Borostyánkő út: 90 m²-es használt családi ház  (33'000'000 ,- Ft)Siófok - Borostyánkő út: 90 m²-es használt családi ház  (33'000'000 ,- Ft)Siófok - Borostyánkő út: 90 m²-es használt családi ház  (33'000'000 ,- Ft)

Kapcsolat

Kapcsolattartó: Krausz Gábor (06-70-6799-323)
Irányár: 33'000'000 ,- Ft
Ingatlan azonosító: 6-553
(Hivatkozzon erre a számra, hogy egyértelmű legyen, melyik ingatlan érdekli.)

Üzenetküldés

Hasonló használt ingatlanok